Vatsavyö, jossa on säädettävä istuvuus parasta tukea varten

Vatsavyö säädettävällä istuvuudella ja kestävällä tarranauhalla! Vyötärövyössä on ohut ja huomaamaton muotoilu, joka ei näy vaatteiden alla. Vatsavyömme on tehty niin, että se on mahdollisimman näkymätön vaatteiden alla.

.

29.90 

Osta nyt ja maksa myöhemmin Klarnalla

Nopea toimitus 3-5 päivää

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Kokeile erinomaista mukavuutta ja tukea vatsavyöllämme, joka on valmistettu mukavimmasta ja hengittävästä materiaalista. Tämä vatsavyö on luotu antamaan sinulle parhaan mahdollisen vatsan ja alaselän korjauksen samalla kun se mahdollistaa helpon ja oikean hengityksen. Sano hyvästit jännityksille ja kivuille ja toivota tervetulleeksi parempi vartalon asento.

Optimaalinen korjaus:
Vatsavyömme on suunniteltu litistämään ja hillitsemään vatsaa, mikä antaa sinulle hoikemman ja muodokkaamman vyötärön. Tukemalla alaselkää vyö antaa lisätukea ja auttaa ehkäisemään ongelmia, joita voi esiintyä vääränlaisesta asennosta johtuen. Tuotteemme avulla tunnet itsevarmuutta ja koet helpotusta, joka tulee paremmasta ryhdistä.

Mukavuus ja hengittävyys:
Ymmärrämme mukavuuden merkityksen, erityisesti alusvaatteiden kohdalla. Vatsavyömme on suunniteltu erityisen mukavasta materiaalista, joka ei ainoastaan tarjoa parasta korjausta, vaan mahdollistaa myös vapaan ja kunnollisen hengityksen.

Täydellinen istuvuus:
Säädettävän vatsavyömme avulla voit helposti muokata istuvuutta omien mieltymystesi mukaan. Piditpä sitten rennommasta tai tiukemmasta istuvuudesta, kestävän tarranauhan avulla voit säätää vyötä nopeasti ja helposti tarpeen mukaan.

Vatsavyömme avulla saat täydellisen tasapainon mukavuuden ja korjauksen välillä. Koe, miten se litistää ja pitää vatsan, korostaa vyötäröäsi ja antaa lisätukea alaselälle. Lakkaa kamppailemasta jännityksen ja kipujen kanssa – investoi hyvinvointiisi ja paranna ryhtiäsi vatsavyöllämme jo tänään.

Lisätietoja:
– kestävä tarranauhakiristys
– 6 jousiteräksistä muotoilutankoa

Väri: Musta/Nude
Materiaali: 70% polyesteri, 30% elastaani
Korkeus: n. 25cm
Vahvuus: Korkea
Kategoria: Muotoiluvyöt

Paino 140 g (gramma)
Alusvaatteiden koot

Google Product Category

Apparel & Accessories > Clothing > Underwear & Socks > Shapewear

Brand

Väri

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vatsavyö, jossa on säädettävä istuvuus parasta tukea varten”

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Premium korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Osta nyt ja maksa myöhemmin Klarnalla.