GDPR

REKISTERI-JA TIETOSUOJASELOSTE (GDPR)

Henkilötietojen keruu

TopLady käsittelee henkilötietojasi voimassaolevien lakien ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Tilausten ja palautusten käsittely ja tiedon keruu

Tehdessäsi oston käsittelemme ostotapahtumaasi ja ostohistoriaasi liittyviä tietoja. Käyttäessäsi sivustoamme, käyttäjätiliäsi tai sosiaalista mediaa käsittelemme henkilötietoja kuten tietoa IP-osoitteestasi ja käyttöjärjestelmästäsi sekä mitä tuotteita olet katsonut tai lisännyt ostoskoriisi.

Toplady käsittelee nimeäsi, osoitettasi, henkilötunnustasi, matkapuhelin- ja puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi, osoitettasi, maksuvalintaa, tietoa ostoistasi sekä sosiaalisen mediamme käytöstäsi voidakseen hallinnoida asiakassuhdettamme. Topladyn oikeusperuste henkilötietojesi käsittelylle on käsittelyn välttämättömyys sopimuksen täytäntöön panemiseksi tai sopimuksen täytäntöön panemista edeltäviin toimenpiteisiin ryhtymiseksi. Tietoja käytetään siis tilausten toimeenpanoon ja myös voidaksemme käsitellä mahdolliset pyyntösi käyttää vaihto- ja palautusoikeutta tai reklamaatiota.

Ilman näitä tietoja emme voi toteuttaa osuuttamme ostotapahtumasta. Mikäli et anna yllämainittuja henkilötietojasi, ei Topladylla ole siis mahdollisuutta toimittaa tuotteita tai muutenkaan panna täytäntöön toimeksi ottamiaan tehtäviä sinua kohtaan.

Kolmannen osapuolen käsittely ja henkilötietojen siirto

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa konserniin kuuluvien yhtiöiden ja yhteistyökumppanien käyttöön. Varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään tämän henkilötietokäytännön sekä ohjeidemme mukaisesti.

 

Kirjanpito ja muut lakisääteiset velvotteet

Toplady käsittelee sinun ja yrityksen välisen tapahtuman tietoja kirjanpitotarkoituksiin. Toplady käsittelee tämän perusteella ostotapahtumatietoja, nimeäsi, osoitettasi, matkapuhelin- ja puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi. Oikeusperuste henkilötietojesi käsittelylle on käsittelyn välttämättömyys, jotta Toplady voi panna täytäntöön lakisääteiset velvollisuutensa,

Tuotteidemme markkinointi

Jos olet antanut suostumuksesi markkinointiviestien kuten esim. uutiskirjeidemme tai tuotteidemme kampanjatarjousten lähettämiseen sinulle sähköpostitse, tekstiviestillä tai postitse, tulemme käsittelemään nimeäsi, matkapuhelin- ja puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitettasi ja ostohistoriaasi markkinointitarkoituksiin. Oikeusperuste henkilötietojesi käsittelylle on sinun suostumuksesi, jonka olemme saaneet joko rekisteröityessäsi käyttäjäksi  tai ostaessasi valikoimamme tuotteen (tai tuotteita).

 

Sinun oikeutesi

Sinulla on (veloituksetta) oikeus kirjallisesti vaatia tieto siitä, mitä henkilötietoja olemme sinusta rekisteröineet. Voit myös milloin tahansa vaatia virheellisten tietojen oikaisua. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan tai rajoittamaan meillä sinusta olevia henkilötietoja ja antamaan sinulle kopion näistä henkilötiedoista (nk. oikeus siirrettävyyteen).

Mikäli sinulla ei ole perusteita pyynnöllesi tai pyyntösi on kohtuuton, esim. jos pyydät kopiota tai poistoa usein tai lyhyin väliajoin, voimme joko kieltäytyä täyttämästä pyyntöäsi tai veloittaa palvelusta maksun, joka kattaa pyyntösi aiheuttamat hallinnolliset kustannukset. Lähetä pyyntösi meille alla mainittujen yhteystietojen mukaisesti.

Oikeus tehdä muutoksia

Voit milloin tahansa kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointi- ja/tai profilointitarkoituksiin. Mikäli et halua että käsittelemme henkilötietojasi tähän/näihin tarkoituksiin, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä meille joko soittamalla alla olevaan puhelinnumeroon  tai lähettämällä sähköpostia tai viestin postitse alla olevaan osoitteeseen. Tulemme lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn tähän/näihin tarkoituksiin sekä poistamaan tiedot edellyttäen, että meidän ei tarvitse käsitellä niitä johonkin toiseen tarkoitukseen tämän henkilötietokäytännön mukaisesti.

Oikeus peruuttaa suostumuksesi

Voit milloin tahansa, joko kokonaan tai osittain, peruuttaa henkilötietojen käsittelyyn antamasi suostumuksen poistamalla sivustollamme rastittamistasi ruuduista rastit tai olemalla yhteydessä meihin yllä mainittujen yhteystietojen mukaisesti. Mikäli peruutat suostumuksesi, pyydämme sinua huomioimaan, että se ei vaikuta aiempaan, suostumukseesi perustuneen käsittelyn laillisuuteen. Topladylla voi myös tietyissä olosuhteissa olla henkilötietojesi käsittelylle muu oikeusperuste, joka voi antaa meille oikeuden jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Oikeus tehdä valitus

Mikäli olet tyytymätön siihen miten käsittelemme henkilötietojasi, voit ottaa yhteyttä meihin yllä ilmoitettujen yhteystietojen mukaisesti. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus henkilötietojenkäsittelystämme valvontaviranomaiselle:

Datainspektionen
Box 8114
104 20 Stockholm
datainspektionen@datainspektionen.se

Ratkaisemattomissa riitatapauksissa, jotka koskevat muuta kuin henkilötietojesi käsittelyä, voit kääntyä valituksia käsittelevän verkkofoorumin puoleen EU-komission verkkosivustolla osoitteessa: https://ec.europa.eu/odr.

Tietojen säilytys 

Käsittelemme henkilötietojasi niin kauan ja siinä laajuudessa kuin on tarpeellista suhteessa niihin alkuperäisiin tarkoituksiin, joihin henkilötiedot on annettu tai kerätty. Samat henkilötiedot voidaan tallentaa useaan paikkaan eri tarkoituksia varten.

Henkilötietoja, joita Toplady käsittelee asiakassuhteen hallinnointitarkoituksessa tai saattaakseen päätökseen lainmukaiset velvoitteemme tai sopimuksemme esim. takuu-, reklamaatio-, vaihto- ja palautusoikeustapauksissa, käsitellään niin kauan kuin on tarpeellista jotta yritys voi hallinnoida asiakassuhdetta ja panna täytäntöön sopimuksemme tai lainmukaiset velvoitteensa sinua kohtaan.