Support

Frequently Asked

Klarna hoitaa kaikki maksumme. Ja pystyt valita maksun kortilla, laskulla tai suoraan Klarna tililläsi.

Toimitusaika on 3-5 arkipäivää (Posi). Vahvistetut tilaukset, ennen kello 12:00, lähetetään samana päivänä.

Liität toimituslomakkeen peruutuslähetykseesi ja jätät pakettisi lähimpään Postiin tai noutopisteeseen.

Tarjoamme etukäteen täytetyn toimituslomakkeen helpottaen palautustasi. Tämä maksaa 12.90 € ja muokataan maksunpalautuksestasi. Sinun ei tämän takia tarvitse maksaa palautuslähetyksestäsi suoraan noutopisteellä tai Postissa.

Voit myös tehdä palautuksesi maksamalla toimituksestasi suoraan Postissa tai noutopisteellä. Palautusosoitteemme on sama.

Maksunpalautus tulee 14 päivän sisällä.

Kyllä, heti kun tilauksesi on tehty, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta löydät tilauksesi seurannan sekä muut ostoksesi tiedot. Voit seurata toimitustasi aina kotiovellesi asti.

Kyllä, mutta meillä ei ole ilmaisia palautuksia. Sinun kuuluu tämän takia tehdä palautus tuotteellesi ja uusi tilaus, toiselle koolle. Lähetä meille viesti vaihdostasi niin lähetämme sinulle ilmaisen toimitus koodin, niin että saat ilmaisen lähetyksen uudelle tilauksellesi.

Kyllä, löydät valmiiksi painetun palautusetiketin täältä https://toplady.fi/returns/ Me emme valitettavasti voida lähettää palautusetikettejä tavallisella postilla sinulle mutta voit myös tehdä palautuksen omalla lähetyksellä Postin ja lähimmän noutopisteen kautta. Osoitteemme on sama.