Valkoinen vyötärökorsetti

(2 tuotearviota)

Seksikkäät alusvaatteet ja vaatteet. Seksikkäät alusvaatteet jokaiseen hetkeen.

34.90 

Osta nyt ja maksa myöhemmin Klarnalla

Nopea toimitus 3-5 päivää

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Valkoinen vyötärökorsetti yhteensopivilla stringeillä. Korsetissa on tukiluut, hakaskiinnitys edessä sekä kiristysnauhat takana, mahdollistaen koon joustavan säätämisen. Antaa hyvän tuen ja muotoilee.

Vyötärökorsetti on myös hieno paidan/puseron päällä yms.

Medium = (EU34/36)

2 arviota tuotteelle Valkoinen vyötärökorsetti

  1. Erkki Miettinen

    6XL on liian suuri, kun minun vartalon ympärysmitat: rintaliivi mitta/ ylä vatsa 105cm ja alavatsa 120 cm (napa kohdalta). Korsetti kiristyi heti vastakkain ja yläosasta on niin löysä että plansetti voi aueta itsestään. kaksi Kämmentä sopii päällekkäin korsetin ja ihon väliin helposti. Olen pettynyt korsetista anettuihin mitta tietoihin: seuraava koko on noin 4 cm suurempi kun pienempi koko. Mittataulukko ei kerro koko 6XL mitta tietoja vyötärö ja rinta.

    • Nicklas

      210 / 5 000
      Översättningsresultat
      Översättningsresultat
      Hey Erkki!

      Thanks for sharing your sizing experience. It helps our customers make the right size choice. We agree that 6XL is a very large size. it’s the biggest one we have.

      SINCERELY
      toplady.fi

  2. Kati Saarinen (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Premium korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Osta nyt ja maksa myöhemmin Klarnalla.