Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

Mitä eri maksutapoja tarjoamme?
Klarna hoitaa kaikki maksumme. Ja pystyt valita maksun kortilla, laskulla tai suoraan Klarna tililläsi.
Kuinka kauan on toimitusaika?
Toimitusaika on 3-5 arkipäivää (Bring). Vahvistetut tilaukset, ennen kello 12:00, lähetetään samana päivänä.
Miten palautus toimii?
Liität toimituslomakkeen peruutuslähetykseesi ja jätät pakettisi lähimpään Postiin tai noutopisteeseen.
Palautusmaksu?
Tarjoamme etukäteen täytetyn toimituslomakkeen helpottaen palautustasi. Tämä maksaa 9.9 € ja muokataan maksunpalautuksestasi. Sinun ei tämän takia tarvitse maksaa palautuslähetyksestäsi suoraan noutopisteellä tai Postissa.
Jos en halua käyttää teidän palautuslomaketta?
Voit myös tehdä palautuksesi maksamalla toimituksestasi suoraan Postissa tai noutopisteellä. Palautusosoitteemme on sama.
Koska saan maksunpalautukseni?
Maksunpalautus tulee 14 päivän sisällä.
Voinko seurata pakettiani?
Kyllä, heti kun tilauksesi on tehty, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta löydät tilauksesi seurannan sekä muut ostoksesi tiedot. Voit seurata toimitustasi aina kotiovellesi asti.
Voinko vaihtaa kokoa?
Kyllä, mutta meillä ei ole ilmaisia palautuksia. Sinun kuuluu tämän takia tehdä palautus tuotteellesi ja uusi tilaus, toiselle koolle. Lähetä meille viesti vaihdostasi niin lähetämme sinulle ilmaisen toimitus koodin, niin että saat ilmaisen lähetyksen uudelle tilauksellesi.
Voinko saada valmiiksi painetun osoitelapun?
Kyllä, löydät valmiiksi painetun palautusetiketin täältä https://toplady.fi/palautukset/ Me emme valitettavasti voida lähettää palautusetikettejä tavallisella postilla sinulle mutta voit myös tehdä palautuksen omalla lähetyksellä Postin ja lähimmän noutopisteen kautta. Osoitteemme on sama.