Tyylikkäät pitkät pitsikäsineet ilman sormia

Pitkät pitsihansikkaat ilman sormia – Hienostunut kosketus. Tutustu tyylikkäisiin pitkiin pitsihanskoihimme ilman sormia, jotka sopivat täydellisesti korostamaan tyyliäsi erityistilaisuuksissa. Kauniin pitsin ja aistikkaan muotoilun ansiosta ne ovat täydellinen asuste tyylikkääseen ja naiselliseen lookkiin. Koko: Yksi koko Pituus: n. 50 cm.

9.90 

Tuotetunnus (SKU): HZHR Osastot: , ,

Nopea toimitus 3-5 päivää

 Turvalliset maksut

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Korosta asuasi eksklusiivisilla pitkillä sormettomilla pitsikäsineillämme, jotka ovat ajaton asuste, jossa yhdistyvät romantiikka ja hienostunut tyyli. Joustavasta pitsistä valmistetut käsineet kietovat käsivartesi täydelliseen istuvuuteen ja tuovat naisellisen säväyksen sekä juhlamekkoihin että arkisiin asuihin.

Sormettomat käsineet antavat sinulle aistikkaan ilmeen, kun taas monimutkainen pitsikuvio koristaa käsivartesi herkällä kuviolla, joka huokuu eleganssia. Käytitpä niitä sitten cocktail-mekon, vintage-henkisen teeman tai modernin asun kanssa, nämä käsineet ovat tyylikäs lisä, joka vetää katseet puoleensa.

Täydelliset häihin, tanssiaisiin, naamiaisiin tai mihin tahansa muuhun erityistilaisuuteen, jossa haluat tuntea olosi erityisen hohdokkaaksi. Anna tyylillesi ylellinen päivitys pitkillä sormettomissa pitsikäsineissämme – täydellinen asuste muotitietoisille.

Paino 50 g (gramma)
Väri

,

Alusvaatteiden koot

Brand

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tyylikkäät pitkät pitsikäsineet ilman sormia”

Beautiful lingerie in a unique design

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Sinua voi myös kiinnostaa

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Turvalliset maksut