Yläosien ja rintaliivien ketjutarvikkeet

Tyylikäs ketjutarvike yläosiin ja rintaliiveihin – Glamouria kaikkiin tilaisuuksiin Tutustu trendikkääseen ketjutarvikkeeseemme, jossa on kauniit hopeaketjut ja säädettävä kaulaketju.

Tämä monipuolinen asuste antaa särmikkään ja hienostuneen ilmeen, joka sopii sekä arkeen että juhlaan.

29.90 

Tuotetunnus (SKU): HZHR-27 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Nopea toimitus 3-5 päivää

 Turvalliset maksut

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Tutustu tyylikkääseen ketjuasusteeseemme, joka on suunniteltu tuomaan asuusi lisää glamouria ja tyyliä. Tämä hopeanvärisillä ketjuilla ja niiteillä koristeltu lisävaruste sopii täydellisesti yläosan päälle tai jopa uniikiksi rintaliiveiksi tai rintaliivien päälle.

Se on sekä huomiota herättävä että hienostunut, joten se on monipuolinen lisä vaatekaappiisi. Ominaisuudet: Hopeiset ketjut: Kauniit hopeanväriset ketjut koristavat vatsaa tyylikkäästi ja huomiota herättävästi antaen hienostuneen ja trendikkään ulkonäön. Kaulaketju: Käytännöllinen ketju, joka napsautetaan kaulan kohdalta turvallisen ja miellyttävän istuvuuden takaamiseksi.

Vyömuotoilu niiteillä: Lisävaruste on vyömäisen näköinen, ja sitä koristavat hopeanväriset niitit, jotka antavat särmikkään ja modernin tyylin. Käyttö: Topin päällä: Korosta yksinkertaista toppia tällä ketjullisella lisävarusteella tyylikkään ja tyylikkään ulkonäön aikaansaamiseksi, joka sopii täydellisesti juhliin tai erityisiin tilaisuuksiin. Rintaliiveinä: Miksi et käyttäisi sitä rohkeina ja ainutlaatuisina rintaliiveinä?
Se sopii täydellisesti festivaaleille, paraateihin, karnevaaleihin, naamiaisiin, teemajuhliin tai kun haluat antaa lausunnon. Monikäyttöisyys: Tämä lisävaruste sopii kaikille, jotka haluavat lisätä hieman glamouria asuunsa, tilaisuudesta riippumatta.

Tyyliä ja mukavuutta: Säädä täydelliseen istuvuuteen: Joustavan muotoilun ja säädettävien ketjujen ansiosta voit helposti säätää asusteen vartalollesi sopivaksi. Mukavuus: Yksityiskohtaisesta muotoilustaan huolimatta asuste on mukava käyttää ja se lisää ylellistä tunnelmaa asuusi. Lisää lisäannos glamouria vaatekaappiisi ketju-lisävarusteemme avulla. Se sopii kaikkiin tilaisuuksiin, joissa haluat erottua ja tuntea olosi erityiseksi.

Käytitpä sitä sitten topin päällä tai rintaliiveinä, tämä asuste tekee mistä tahansa asusta ikimuistoisen ja tyylikkään.

Koko: Yksi koko Väri: Musta/hopea

.

Paino 100 g (gramma)
Alusvaatteiden koot

Väri

,

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yläosien ja rintaliivien ketjutarvikkeet”

Beautiful lingerie in a unique design

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Turvalliset maksut