Hopeaketjuilla varustetut henkselit

Ripustinhihna hopeaketjuilla – kuumaa ja tyylikästä ilmettä varten Tutustu trendikkääseen ripustinhihnaan, jossa on tyylikkäät hopeaketjut ja säädettävät soljet reisien ympärillä.

Tämä monipuolinen asuste antaa kuuman ja huomiota herättävän ilmeen, joka sopii mihin tahansa juhlatilaisuuteen.

29.90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): HZHR-26 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Nopea toimitus 3-5 päivää

 Turvalliset maksut

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Tutustu trendikkääseen henkselivyöhömme, jota koristavat kauniit hopeanväriset ketjut, jotka kulkevat lantiota pitkin. Tämä asuste sopii täydellisesti festivaaleille, teemajuhliin, karnevaaleihin tai vaikka lisäämään tyyliä koti-iltaan.

Reiden ympärillä olevat niitit ja kaksi solkea antavat tälle henkselivyölle kuuman ja huomiota herättävän ilmeen. Ominaisuudet: Hopeanväriset ketjut: Tyylikkäät ketjut koristavat lantiota ja tuovat siihen glamourin ja särmikkään vivahteen, joka vetää katseet puoleensa. Niitit: Hopeanväriset niittitarkkuudet lisäävät tukevaa ja modernia tunnelmaa ja täydentävät ketjujen eleganssia.

Reiden soljet: Kaksi säädettävää solkea reisien ympärillä takaavat turvallisen istuvuuden ja lisäävät tyylin ja seksikkyyden ulottuvuutta. Käyttökohteet: Festivaalit: Erotu joukosta tällä ainutlaatuisella hipsterillä, joka tuo festivaaliasuun lisäsärmää. Teemabileet ja karnevaalit: Täydellinen täydentämään ulkoasua ja antamaan sille juhlallisen ja ainutlaatuisen säväyksen. Kotikäyttöön: Mikset lisäisi hieman glamouria arkeen?

Tämä asuste on yhtä tyylikäs kotona kuin juhlissakin.

Mukavuutta ja tyyliä: Säädettävä istuvuus: Säädettävien solkien avulla voit helposti mukauttaa sukkanauhan mukavaksi ja täydelliseksi. Monipuolinen muotoilu: Tämä sukkanauha on sekä tyylikäs että toimiva, joten se on monipuolinen asuste kaikkiin tilaisuuksiin.

Korosta tyyliäsi hopeisilla ketjuilla ja niiteillä koristellulla sukkanauhalla. Se sopii täydellisesti kuuman ja huomiota herättävän ilmeen luomiseen, olitpa sitten festivaaleilla, teemajuhlissa tai kotona.

Lisää lisäannos glamouria ja särmää vaatekaappiisi tällä ainutlaatuisella ja trendikkäällä asusteella.

Koko: Yksi koko Väri: Musta/hopea

.

Paino 100 g (gramma)
Alusvaatteiden koot

Väri

,

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hopeaketjuilla varustetut henkselit”

Beautiful lingerie in a unique design

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Turvalliset maksut