Monipuoliset lonkkakorut teemajuhliin

Monipuoliset lantiokorut teemajuhliin. Tutustu täydellisiin hip-koruihin, jotka sopivat kaikkiin asuihin.

Säädettävän istuvuuden ja tukevan rakenteen ansiosta tämä lantiokoru on ihanteellinen täydentämään juhlallisen lookin.

Väri: Kulta tai hopea Koko: Yksi koko

.

29.90 

Tuotetunnus (SKU): HZHR-15 Osastot: ,

Nopea toimitus 3-5 päivää

 Turvalliset maksut

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Lisää asuusi täydellinen ripaus seikkailua ja salaperäisyyttä monipuolisilla lantiokoruillamme, jotka on suunniteltu teemajuhliin, festivaaleille ja Halloweeniin.

Olitpa sitten pukeutumassa rohkeaksi ritariksi, armottomaksi cowboyksi tai pelottavaksi merirosvoksi, tämä lantiokoru on täydellinen asuste täydentämään ulkoasusi. Ominaisuudet: Monipuolinen muotoilu: Tämä lantiokoru on tarpeeksi monipuolinen, jotta se sopii useisiin erilaisiin naamiaisasuihin ja asuihin, olitpa sitten ritari, cowboy tai merirosvo.

Vankka rakenne: Valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja pitkäaikaisen käytön myös kiihkeimmissä juhlissa. Säädettävä istuvuus: Säädettävien solkien tai nauhojen avulla lantiokoru voidaan helposti sovittaa eri vartalotyypeille ja -kokoluokille sopivaksi. Käyttö: Ritari: Käytä lantiokorua urhean ritarin vyönä, jossa on haarniskat ja miekka eeppistä ja sankarillista ulkonäköä varten.

Cowboy: Pukeudu kuin aito cowboy ja käytä lantiokorua tyylikkäänä vyökoristeena täydentämään western-ilmeesi. Merirosvo: Anna lantiokorun toimia pelottavan merirosvon aarrearkkuna, jossa on silmäside ja koukkukäsi.

T

yyli ja hahmo: Autenttinen tunnelma: Riippumatta siitä, minkä hahmon valitset olevasi, tämä lantiokoru tuo asuusi autenttisen ja uskottavan lisän. Yksityiskohtainen muotoilu: Yksityiskohtaisen muotoilunsa ja ainutlaatuisen tyylinsä ansiosta lantiokoru vetää katseet puoleensa ja tekee asustasi mieleenpainuvan.

Monipuolisen lantiokorun avulla olet valmis lähtemään seikkailuihin ja tutkimaan kaukaisia maailmoja. Valitse suosikkihahmosi – ritari, cowboy tai merirosvo – ja anna tämän lantiokorun kruunata juhlailmeesi.

Olitpa sitten teemajuhlissa, festivaaleilla tai Halloweenissa, nämä lantiokorut viimeistelevät asusi ja tekevät hahmostasi unohtumattoman.

Paino 100 g (gramma)
Alusvaatteiden koot

Väri

,

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Monipuoliset lonkkakorut teemajuhliin”

Beautiful lingerie in a unique design

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Sinua voi myös kiinnostaa

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Turvalliset maksut