Poliisilakki “Special Polis” -merkillä

Poliisilakki – Täydellinen Spexiin, teemajuhliin ja Halloweeniin! Ole juhlien henki tämän aidon poliisilakin kanssa.

Siinä on “Special Polis” -merkki, ja se sopii erinomaisesti kaikenlaisiin naamiaisiin ja teemajuhliin.

19.90 

Tuotetunnus (SKU): HZHR-5 Osastot: ,

Nopea toimitus 3-5 päivää

 Turvalliset maksut

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Täydennä asuasi aidolla poliisilakillamme! Tämä tyylikäs ja monipuolinen lippis on täydellinen valinta ammatillisiin puheisiin, teemajuhliin, kotikäyttöön tai miksei vaikka Halloweeniin?

Kiinniommellun hopeanvärisen merkin, jossa on teksti “Special Polis”, ansiosta kiinnität varmasti kaikkien huomion ja levität hymyjä ympärillesi.

Ominaisuudet:

Autenttinen muotoilu: Poliisilakki on varustettu kiinniommellulla hopeanvärisellä merkillä, johon on tyylikkäästi kohokuvioitu teksti “Special Polis”, joka antaa uskottavan ja ammattimaisen ilmeen.

😉 Mukava istuvuus: Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Monipuolinen käyttö: Täydellinen puheisiin, naamiaisiin, teemajuhliin tai vain hauskanpitoon kotona.

Se on myös loistava lisä Halloween-asuusi. Helppo yhdistellä: Voidaan helposti yhdistää muiden naamiaisasun osien ja asusteiden kanssa täydellisen poliisiasun luomiseksi tai ainutlaatuisen, oman tyylin luomiseksi. Halusitpa sitten olla siisti poliisi juhlissa tai halusitko lisätä hauskan vivahteen kotioloihisi, tämä poliisilakki on ihanteellinen valinta.

Anna sisäisen “erikoispoliisisi” tulla esiin ja nauti kaikista hauskoista ja ikimuistoisista hetkistä, joita luot tämän upean asusteen avulla.

Koko: Yksi koko Väri: Musta tai sininen

.

Paino 100 g (gramma)
Alusvaatteiden koot

Väri

,

Brand

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Poliisilakki “Special Polis” -merkillä”

Beautiful lingerie in a unique design

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Turvalliset maksut