Nahkavyö niiteillä ja hapsuilla

Nahkavyö, jossa on niittejä ja hapsuja – Täydellinen festivaaleille ja juhliin! Anna asullesi särmikäs kosketus tällä nahkavyöllä, jota koristavat niitit ja hapsut – ihanteellinen festivaaleille, paraateihin ja halloweeniin. Yhdistä cowboy-hattu täydelliseen ulkoasuun.

Tämä tukeva ja tyylikäs vyö on täydellinen asuste kaikkiin seikkailuihin.

Väri: Musta Materiaali: Tekonahkaa Koko: Yksi koko

.

19.90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): HZHR-23 Osasto: Avainsana tuotteelle

Nopea toimitus 3-5 päivää

 Turvalliset maksut

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Tutustu ainutlaatuiseen nahkavyöhömme, jossa on niittejä ja hapsuja – täydellinen asuste, joka antaa asullesi särmikkään ja tyylikkään säväyksen.

Niitit kulkevat vyön pituussuunnassa ja hapsut roikkuvat tyylikkäästi lantion molemmin puolin, joten tämä vyö on varmasti katseenvangitsija. Olitpa sitten menossa festivaaleille, paraatiin, juhliin tai halloweeniin, tämä vyö on täydellinen tapa nostaa tyyliäsi.

Sen tukeva muotoilu ja laadukas nahkamateriaali takaavat sekä kestävyyden että mukavuuden. Yhdistä vyö cowboy-hattuun, niin saat täydellisen ilmeen, joka todella erottuu joukosta.

Tee jokaisesta tilaisuudesta erityinen tällä monipuolisella ja trendikkäällä asusteella!

Paino 100 g (gramma)
Alusvaatteiden koot

Väri

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahkavyö niiteillä ja hapsuilla”

Beautiful lingerie in a unique design

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Turvalliset maksut