Musta tiara höyhenillä ja kukilla

Musta tiara höyhenillä ja kukilla – täydellinen tyylikkäisiin tapahtumiin

Koko: Yksi koko Väri: Musta

11.90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): HZHR-6 Osastot: ,

Nopea toimitus 3-5 päivää

 Turvalliset maksut

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Lisää ripaus eleganssia ja viettelevää charmia juhla-asuusi kauniilla höyhenillä ja kukilla koristellun mustan tiaran avulla.

Tämä hiuslisävaruste sopii täydellisesti tyylikkäisiin tapahtumiin ja juhliin, joissa haluat erottua ja tehdä vaikutuksen. Tiaramme edut: Tyylikäs muotoilu: Tiara on koristeltu kauniilla höyhenillä ja kukilla, jotka antavat ylellisen ja hienostuneen tunnelman.

Mustan värin ansiosta se on helppo sovittaa erilaisiin asuihin ja tyyleihin. Täydellinen juhliin ja tapahtumiin: Olitpa sitten menossa tyylikkääseen gaalaan, muodolliselle illalliselle tai tyylikkääseen juhlaan, tämä tiara kohottaa ulkonäköäsi ja antaa sinulle viettelevää säihkettä. Täydennä asuasi: Tämä tiara sopii tyylikkäästi yhteen korsetin ja pitkien hansikkaiden kanssa luoden täydellisen ja tyylikkään asukokonaisuuden, joka on yhtä aikaa sekä kaunis että katseenvangitseva.

Ominaisuudet: Materiaalit: Korkealaatuiset höyhenet ja tekokukat luovat kestävän ja tyylikkään lisävarusteen. Mukava istuvuus: Tiara on suunniteltu istumaan mukavasti päässä koko päivän tai illan.

Monipuolinen käyttö: Sopii monenlaisiin tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin tyylikkäistä gaaloista teemajuhliin.

Päivitä juhlavaatekaappisi tällä tyylikkäällä mustalla tiaralla ja tee jokaisesta tapahtumasta mahdollisuus loistaa hienostuneesti ja tyylikkäästi!

Paino 20 g (gramma)
Väri

Alusvaatteiden koot

Brand

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Musta tiara höyhenillä ja kukilla”

Beautiful lingerie in a unique design

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Turvalliset maksut