Perhosen siivet, joissa on kullanväristä glitteriä

Lumoavat perhossiivet kullanvärisellä glitterillä – täydelliset satutapahtumiin ja naamiaisiin!

Maaginen ja tyylikäs: perhossiivemme, joissa on kullanväristä glitteriä, ovat täydellinen lisävaruste muuttamaan itsesi lumoavaksi keijuksi seuraavassa naamiaisissa tai satutapahtumassa.

Katso alla olevat inspiroivat kuvat…

19.90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): HZHR-9-Gold Osasto:

Nopea toimitus 3-5 päivää

 Turvalliset maksut

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Astu taikuuden ja lumon maailmaan perhosen siipien kanssa, jotka on koristeltu kullanvärisellä glitterillä.

Nämä siivet on suunniteltu muuttamaan sinut satukeijuksi, ja ne sopivat täydellisesti naamiaisiin, satutapahtumiin ja muihin maagisiin aikuisten tilaisuuksiin. Perhossiipiemme edut: Maaginen muotoilu: Kauniit perhossiivet on koristeltu kimaltelevalla kullanvärisellä glitterillä, joka vangitsee valon ja luo lumoavan vaikutelman.
Täydellinen satu- ja naamiaisiin: Nämä siivet sopivat erinomaisesti täydentämään keijupukuasi naamiaisissa, teemajuhlissa ja muissa tapahtumissa, joissa haluat loistaa kuin satuolento.

Tyylikäs ja mukava: Siivet on suunniteltu sekä tyylikkäiksi että mukaviksi käyttää, ja säädettävät olkahihnat takaavat hyvän istuvuuden. Ominaisuudet: Materiaali: Valmistettu kestävästä ja kevyestä materiaalista, joka tekee siivistä mukavat käyttää pitkiä aikoja.

Yksityiskohdat: Pidetään käsivarsissa säädettävällä kuminauhalla ja koristeltu yksityiskohtaisella kullanvärisellä glitterillä, joka antaa ylellisen ja maagisen vaikutelman. Käyttö: Täydellinen naamiaisiin, satujuhliin, cosplayyn ja muihin teematapahtumiin. Lisää lumoava kosketus asuusi kullanvärisellä glitterillä koristelluilla perhossiipillämme ja muutu maagiseksi keijuksi.

Nämä siivet ovat täydellinen lisä satuhenkiseen asuusi ja tekevät sinusta taatusti juhlien tähden!

Paino 100 g (gramma)
Väri

Alusvaatteiden koot

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perhosen siivet, joissa on kullanväristä glitteriä”

Beautiful lingerie in a unique design

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Turvalliset maksut