Lyhyt minihame kiiltävästä vinyylistä

Kiiltävä ja istuva vinyyliminihame, joka korostaa sääriäsi. Käytä sitä yksinään rohkeaa ilmettä varten tai tyllihameen alla leikkisää ilmettä varten.

Täydellinen festivaaleille, teemajuhliin ja Halloweeniin!

24.90 

Tuotetunnus (SKU): 11295 Osasto: Avainsana tuotteelle

Nopea toimitus 3-5 päivää

 Turvalliset maksut

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Löydä täydellinen yhdistelmä tyyliä ja asennetta lyhyessä minihameessamme, joka on kiiltävää vinyyliä. Tämä kiiltävä hame on suunniteltu tekemään sinusta erottuvan, olitpa sitten festivaaleilla, juhlimassa halloweenia tai halusitpa vain yllättää rakkaasi jollain erikoisella.

Monipuolisuus: Täydellinen käyttää yksinään särmikkääseen tyyliin tai tyllihameen alla leikkisämpään ja kerroksellisempaan ulkoasuun

Käyttökohteet:

Festivaali:

Yhdistä crop topin ja tukevien saappaiden kanssa, niin saat ikonisen festivaaliasun, joka taatusti kääntää katseet. Halloween: Luo pelottava asu yhdistämällä se muihin Halloween-asusteisiimme ja -asusteisiimme. Kotona: Yllätä rakkaasi itsevarmuutta ja glamouria tihkuvalla lookilla.

Tämä minihame on se pieni lisä, joka tekee illastasi unohtumattoman. Anna tyylisi puhua puolestaan lyhyellä vinyylimiinihameellamme.

Oli tilaisuus mikä tahansa, tunnet itsesi illan tähdeksi!

Väri: Musta, kultainen tai hopeanvärinen metallinen

Paino 50 g (gramma)
Alusvaatteiden koot

, , ,

Väri

, ,

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyhyt minihame kiiltävästä vinyylistä”

Beautiful lingerie in a unique design

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Turvalliset maksut