Halloween-setti – siivet, kolmikärki ja diademi

Pirullisen tyylikäs Halloween-setti, joka sisältää höyhensiivet, kolmikärjen ja diademin, jossa on paholaisen sarvi. Luo unohtumaton pirullinen ilme tällä täydellisellä setillä.

Tyylikkäät mustat höyhensiivet, dramaattinen punainen kolmikärki ja tyylikäs tiara, jossa on mustia höyheniä ja punaisia sarvia, tekevät sinusta juhlien kohokohdan.

Koko: Siivet 60*35 cm Väri: Musta ja Punainen

.

24.90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 11290 Osasto:

Nopea toimitus 3-5 päivää

 Turvalliset maksut

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Muutu vietteleväksi paholaiseksi tänä Halloweenina pirullisen tyylikkäällä Halloween-setillämme.

Tämä täydellinen asustesetti sisältää tyylikkäät mustat höyhensiivet, punaisen kolmikärjen sekä mustilla höyhenillä ja rohkeilla punaisilla sarvilla koristellun tiaran.

Ominaisuudet:

Höyhensiivet: Mustat höyhensiivet, joissa on säädettävät joustavat hihnat mukavaa istuvuutta varten, jotka on helppo pujottaa käsivarsiin.
Nämä siivet ovat sekä kevyet että näyttävät, ja ne tekevät sinusta juhlien kohokohdan. Kolmikärki: Silmiinpistävä punainen kolmikärki, joka täydentää täydellisesti pirullisen ilmeesi.
Se on sekä kevyt että helppo käyttää, mikä antaa sinulle aidon ja pelottavan vaikutelman. Päänauha: Tyylikäs päänauha, jossa on punaisia sarvia kehystävät mustat höyhenet, mikä luo dramaattisen ja viettelevän vaikutelman.

Tiara istuu mukavasti ja tukevasti, joten voit tanssia koko illan ilman huolta sen liukumisesta pois.

Käyttökohteet:

Halloween: Täydellinen rohkean ja unohtumattoman pirullisen ilmeen luomiseen, joka herättää kaikkien huomion Halloween-juhlissa.

Naamiaisjuhlat: Erotu missä tahansa naamiaisjuhlissa tällä täydellisellä setillä, joka tekee sinusta taatusti illan puheenaihe. Pukeudu vietteleväksi ja pelottavaksi paholaiseksi Halloween-setin avulla ja anna illan olla sinun!

Höyhenpeitteiset siivet, kolmipiikki ja tiara viimeistelevät ulkoasusi, ja tunnet itsesi sekä voimakkaaksi että tyylikkääksi.

Paino 100 g (gramma)
Alusvaatteiden koot

Väri

,

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Halloween-setti – siivet, kolmikärki ja diademi”

Beautiful lingerie in a unique design

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Turvalliset maksut