Enkelin siivet Halloweeniin – Enkeli tai paholainen

Aset fantasioitasi lentämään korkealle enkelisiipiemme avulla! Voit valita, haluatko siipien osoittavan ylös vai alas, yksinkertaisesti pujottamalla ne kiinni. Katso inspiroivat kuvat alta…

.

19.90 

Tuotetunnus (SKU): Hzhr-12-wings Osasto:

Nopea toimitus 3-5 päivää

 Turvalliset maksut

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Enkelin siivet Halloweeniin – luo enkeli- tai paholaislook!

Tänä Halloweenina tuo esiin sisäinen enkelisiipesi tai paholaisesi upeiden enkelisiipiemme avulla, jotka ovat mustat, punaiset tai valkoiset. Päätitpä sitten valaista kuin jumalallinen enkeli tai antautua pimeyden voimille kuin paholainen, säädettävät enkelisiipemme ovat täydellinen asuste, jolla voit muuttaa asusi näyttäväksi. Voit valita, haluatko siipien osoittavan ylös- vai alaspäin yksinkertaisesti pujottamalla ne kiinni.

Ominaisuudet:
Värivaihtoehdot: Voit valita mustista, punaisista tai valkoisista enkelisiivistä haluamasi ulkonäön ja tunnelman mukaan.
Säädettävät kuminauhat: Enkelisiivissämme on säädettävät kuminauhat, joilla siivet kiinnittyvät mukavasti selkääsi. Voit helposti säätää istuvuutta niin, että siivet ovat turvalliset ja vakaat pujottamalla hihat kumilenkkien läpi.
Korkealaatuinen materiaali: Korkealaatuisesta materiaalista valmistetut enkelisiipemme ovat kevyet ja mukavat käyttää koko Halloween-illan ajan.
Monipuolinen käyttö: Nämä siivet sopivat täydellisesti Halloween-juhliin, teemajuhliin, cosplay-tapahtumiin tai mihin tahansa muuhun tilaisuuteen, kun haluat lumota ympäristösi.

Luo oma ilmeesi:
Valitse itsellesi enkeli ja anna kauniiden, kirkkaiden siipien symboloida suojelevaa ja hyväsydämistä luonnettasi. Vaihtoehtoisesti voit omaksua kapinallisen puolesi paholaisena, jolloin dramaattiset punaiset tai mustat siivet antavat sinulle salaperäisyyden ja voiman auran.

Täydellinen pariskunnille: Jos aiot osallistua Halloween-juhliin jonkun kanssa, miksi et sovittaisi enkelisiipiäsi kumppanisi kanssa enkeliksi ja paholaiseksi? Siitä tulee ikimuistoinen ilta!

Koko: n. 60*40 cm

.

Paino 200 g (gramma)
Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Väri

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enkelin siivet Halloweeniin – Enkeli tai paholainen”

Beautiful lingerie in a unique design

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Sinua voi myös kiinnostaa

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Turvalliset maksut