Näytetään kaikki 3 tulosta

NAISTEN FARKUT

-25%
33.67 
49.90 
54.90 

Farkut naisille – naisten farkut netistä edullisin hinnoin

Naisten farkut monissa eri tyyleissä netistä. Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti tarjoten leveälahkeiset ja bootcut-farkut naisille. Farkkuvalikoimaamme kuuluu eri mallisia ja tyylisiä farkkuja, kuten suoria, tiukkoja, kapeita, väljiä, leveälahkeisia, joustavia, denimistä tehtyjä, elastisia, slim fit –farkkuja, tiukkoja pillifarkkuja sekä vaaleita, tummia ja korkea- tai matalavyötäröisiä farkkuja. Farkkuihin voit aina löytää myös sopivan yläosan, sillä meillä on tarjolla sekä juhlavampia että arkisempia tyylejä

Tarjolla on myös monia erilaisia - niin pitkille kuin lyhyillekin jaloille sopivia - mukavia ja muotoilevia farkkuja, joilla on hoikentava vaikutus ja jotka joko litistävät vatsaa, kohottavat takamusta tai silottavat reisiä. Ostaessasi farkut meiltä saat tietysti ne todella hyvään hintaan. Trendit vaihtuvat farkkujenkin kohdalla nopeasti ja löydät meiltä uusimmat ja kuumimmat mallit. Onko sinulla vaikeuksia löytää farkut, jotka sopivat vartalollesi parhaiten? – Ota tästä muutamia vinkkejä. Kiinnitä huomio takataskuihin. Jos haluat enemmän muotoja ja kurveja, osta farkut, jonka taskut on kiinnitetty kauaksi toisistaan tai päinvastoin. Näin näytät takaa joko leveämmältä tai kapeammalta. Jos taas haluat, että jalkasi näyttävät kapeammilta ja pidemmiltä, suorat tai bootcut-tyyliset farkut ovat sopivin valinta. Mikäli haluat housut, jotka litistävät vatsaasi, suosittelemme korkeavyötäröisiä farkkuja ja joko muotoilevia farkkuja tai pillifarkkuja, jos haluat myös ylimääräistä tukea.

Muotoilevat farkut ja pillifarkut saavat sinut näyttämään kiinteämmältä ja kapeammalta. Huomioi myös pituus. Nilkkapituiset housut tai pillifarkut eivät saa sinua näyttämään pidemmältä, vaan lyhentävät. Täältä löydät hieman lisätietoa jokaisesta mallista – meidän farkkuoppaastamme! Bootcut-malliset farkut ovat reisistä tiukat ja levenevät polvista. Leveälahkeiset farkut puolestaan levenevät reilusti nimensä mukaisesti lahkeista 70-luvun tyyliin. Stretchfarkkuja puolestaan löytyy monia eri mallisia. Ne kaventavat ja tekevät farkuista helpommin istuvat sekä mukavat pukea ja pitää päällä. Jeggingseissä yhdistyvät farkut ja leggingsit. Ne ovat pehmeämpiä ja joustavampia. Muotoilevat farkut on tehty erikoiskankaasta, joka litistää vatsaa ja reisiä ja kohottaa samalla pakaroita. Pillifarkut puolestaan ovat tiukat koko jalan pituudelta. Tilaa kotiin eri malleja ja kokeile, mitkä niistä sopivat sinulle parhaiten. Kun sitten olet löytänyt oikean mallin, tilaa vaikka toiset samanlaiset!