Näytetään kaikki 17 tulosta

UUDEN VUODEN JUHLAMEKOT

Juhlamekot

Juhlamekko

59.90 
59.90 
-25%

Cyber Monday

Kaunis juhlamekko

29.92 

Uuden vuoden juhlamekot

Kaunis mekko

44.90 

Kimallemekot

Kimallemekko

49.90 

Uuden vuoden juhlamekot

Mekko

59.90 
-25%

Bilemekot

Musta juhlamekko

29.92 
-25%
48.68 

Hienot Juhlamekot

Musta pitkä mekko

89.90 
-25%

Bilemekot

Paljettimekko

33.67 
-25%

Paljettimekot

Paljettimekko

56.18 
50 

Samettimekot

Samettimekko

59.90 
39.90 

Juhlamekot

Tyylikäs mekko

49.90 
-25%
33.67 
-29%
24.90 

Kimaltavat uuden vuoden juhlamekot vuoden 2021 vaihtumiseen

Uuden vuoden mekot vuoden 2021 vaihtumiseen – runsaasti pitkiä ja lyhyitä malleja. Löydät täältä viimeisimpien trendien mukaisen uuden vuoden mekkosi. Kauniissa ja hienoissa uuden vuoden mekoissamme säteilet uuden vuoden aattona. Selaa ja valitse suosikkisi suuresta valikoimastamme, joka sisältää hohdokkaat mekot uuden vuoden juhliin. Rullaa alaspäin nähdäksesi kaikki uuden vuoden mekot yhdessä ja samassa paikassa. Uuden vuoden aatto on täynnä odotusta ja lupauksia tulevasta vuodesta. Uutta vuotta 2021 tullaan juhlimaan isommin kuin koskaan aikaisemmin. Meidän mielestämme uuden vuoden mekot ovat siis yhtä tärkeitä kuin itse uuden vuoden juhla. Tämä perinteinen juhlapäivä vaatii nimittäin osakseen runsaasti glitteriä ja glamouria!

Uuden vuoden juhlamekko uuteen vuoteen 2021

Uuden vuoden aatto lähestyy, joten valmistaudu juhlaan jo nyt. Millaisen kimaltavan uuden vuoden mekon puet päällesi? Haluatko lyhyen, seksikkään ja muotoonommellun uuden vuoden mekon, joka on viimeistely kimaltavilla paljeteilla? Vai kenties tyylikkään mustan pitsimekon? Valitsit mitä tahansa, löydät meiltä kimaltavat paljettimekot ja juhlamekot lukuisissa eri materiaaleissa, kuten satiini, sifonki, pitsi, sametti ja silkki. Olipa tyylisi sitten klassinen ja naisellinen tai vaihtoehtoisesti trendikäs, löydät varmasti itsellesi sopivan juhlamekon täältä. Toivomme, että valikoimastamme löytyy sinulle juuri se erityinen uuden vuoden mekko, jossa tunnet olosi maailman kauneimmaksi naiseksi uuden vuoden juhlissa. Kimaltavat uuden vuoden mekot, jotka on koristeltu paljeteilla ja muilla koristeilla, löytyvät meiltä usean eri mallisina ja kokoisina.

Suosittelemme eleganttia pikkumustaa uuden vuoden mekkoa paljeteilla, sillä tämä asu on toistuvasti suursuosikki uutena vuotena. Valitse mieleisesi mekko lyhyistä ja pitkistä malleista! Tilaa uuden vuoden mekkosi Topladylta, niin saat todella hienon juhlamekon edullisesti. Meiltä voit hankkia eksklusiivisia uuden vuoden mekkoja tunnetuilta merkeiltä. Tarjoamme sekä edulliset mekot uuden vuoden juhliin että viimeisintä muotia, kätevästi netissä. Osta uuden vuoden mekot Toplady.fi-sivustolta, sillä nopean toimituksen ansiosta sinulle jää aikaa kokeilla mekkoa ennen juhlia. Juhli vuodenvaihdetta ikimuistoisilla uuden vuoden juhlilla sekä upeilla ilotulituksilla – päälläsi luonnollisesti Topladyn uuden vuoden mekko – ja toivota uusi vuosi 2021 tervetulleeksi. Meiltä löytyy laajassa valikoimassa uuden vuoden juhliin sopivat kimaltavat juhlamekot netistä. Tarjoamme myös nopean toimituksen, edulliset hinnat ja kattavan valikoiman muotia kaikkiin tilaisuuksiin. Shoppailu sivustollamme on helppoa ja huoletonta turvallisten maksutapojen ansiosta. Tarjoamme palautusoikeuden, ja halutessasi voit myös maksaa laskulla.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.