Näytetään kaikki 10 tulosta

PITSIMEKOT

50 
44.90 

Bilemekot

Pitsimekko

54.90 
49.90 
-39%
39.90 

Bilemekot

ADMIRA MEKKO

64.90 
64.90 

Bilemekot

Pitsimekko

54.90 

Juhlamekot

Kaunis mekko

49.90 
39.90 

Pitsimekot tekevät arjestakin yhtä juhlaa

Pitsimekko on aina varma valinta, kun olet menossa juhliin. Vähän kuin ”pikkumusta”-mekko, myös pitsimekko on vaatekaapin must have -vaate. Me Topladylla olemme koonneet eri malleja, värejä ja tyylejä pitsimekoista, jotta löytäisit juuri sinun makuusi sopivan vaihtoehdon. Valittavanasi on valkoisia, punaisia, mustia tai vihreitä pitsimekkoja. Meillä on myös laajassa valikoimassa valkoiset pitsimekot, sillä ne ovat ylioppilasjuhlien suursuosikki. Pitkä valkoinen pitsimekko sopii erinomaisesti myös häihin morsiamelle. Pitsimekko on ihanteellinen vaate useimpiin tilaisuuksiin.

Pitsimekko on takuuvarma valinta niin arkeen kuin juhlaan.

Koska pitsimekkoa voi käyttää niin sukujuhlissa kuin baarissakin, se tuntuu aina sopivalta vaihtoehdolta, kun valitset itsellesi juhla-asua. Paras pitsimekko voi olla vyötäröä muotoileva ja tiukka mekko. Se voi olla myös hieman leveämpi malli.

Kauniita pitsimekkoja

Valikoimastamme löytyy eri malliset ja eri tyyleihin sopivat kauniit pitsimekot jokaiselle naiselle. Jos tarvitset pitsistä valmistetun mekon tai mekon pitsiyksityiskohdilla, olet tullut oikeaan paikkaan. Voit luottaa siihen, että me Topladylla tarjoamme tyylikkäät pitsimekot parhaaseen hintaan. Palautusoikeus on voimassa huolimatta siitä, teetkö ostoksia alkuperäisellä vai alennetulla hinnalla. Me Topladylla haluamme, että asiakkaanamme olet aina tyytyväinen ostokseesi. Tämän vuoksi tarjoamme hyvät ostosehdot. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme sekä ostamaan tyylikkäät ja viehättävät pitsimekot netistä!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.