Näytetään kaikki 23 tulosta

PITKÄT MEKOT

79.90 

Pitkät mekot

Pitkä mekko

69.90 

Juhlamekot häihin

Sifonkimekko

69.90 

Pitkät mekot

Sifonkimekko

89.90 
59.90 

Pitkät mekot

Tanssiaismekko

79.90 

Pitkät mekot

Pitkä juhlamekko

79.90 
44.90 

Pitkät mekot

Pitkä mekko

64.90 
79.90 

Hienot Juhlamekot

Mekko pitkä

109.50 

Vaatteet

Pitkä mekko

109.50 
79.90 

Hienot Juhlamekot

Musta pitkä mekko

89.90 

Hienot Juhlamekot

Pitkä mekko

69.90 
79.90 

Maksimekot

Maksimekko

109.90 

Maksimekot

Sininen maksimekko

59 

Hienot Juhlamekot

Pitkä juhlamekko

69.90 
79.90 

Hienot Juhlamekot

Maksimekko vaaleanpunainen

59.90 

Hienot Juhlamekot

Pitkä mekko sifonki

59.90 

Pitkät mekot eleganttiin ja hohdokkaaseen tyyliin juhliin tai häihin

Pitkä mekko on aina varma valinta, jos suuntana on juhlat tai häät. Kauniit, seksikkäät ja pitkät mekot juhliin, kesätansseihin tai ylioppilasjuhliin netistä. Aina nopeat toimitukset, edulliset hinnat sekä vaihto- ja palautusoikeus. Kauniit pitkät mekot juhliin - näytä elegantilta ja juhlavalta pitkässä mekossa. Pitkä mekko on aina varma valinta juhla-asuksi. Meiltä löydät pitkiä mekkoja jokaiseen makuun, sillä harva vaate saa olon tuntumaan yhtä aikaa niin kauniilta ja seksikkäältä kuin pitkä mekko. Pitkän mekon avulla voit myös piilottaa joitakin vartalonosiasi, mutta näyttää silti seksikkäältä paljastamalla hieman pintaa halkion avulla hienommassakin juhlatilaisuudessa. Pitkä mekko sopii upeasti eri juhlatilaisuuksiin, kuten häihin, juhlavastaanottoon, gaalaan tai tansseihin. Meiltä hankit pitkät mekot useimpiin tilaisuuksiin. Jos tarvitset aistikasta ja juhlavaa pitkää mekkoa, valitset vain laajasta valikoimastamme

Millaista materiaalia haluat? Meiltä löydät sekä yksinkertaisia pitkiä mekkoja trikoosta, pitsistä ja viskoosista, että myös elegantteja sifonkimekkoja paljetein. Tutustu myös alesivuumme ”pitkät mekot alennuksessa”, sillä sieltä voit löytää todella edullisia hintoja. Haluatko ihanan, pitkän mekon pitkillä hihoilla tai ostaa mekkoon sopivan boleron, shaalin tai takin? Minkä värisen mekon haluat? Meiltä löydät kauniit pitkät mekot kesää varten esimerkiksi vaaleanpunaisena, valkoisena, mintunvihreänä, turkoosina, aprikoosina tai vaaleankeltaisena, sekä talvisesonkiin hieman tummemmat värit, kuten esimerkiksi sininen, tummansininen, liila, musta, punainen, viininpunainen jne. Meiltä hankit mekkosi tietysti aina viimeisimpien trendien mukaisesti netistä. Tutustu pitkiin mekkoihimme löytääksesi täydellisesti itsellesi sopivan mallin.Tarjoamme vaatteillemme aina nopean toimituksen, jotta voit käyttää mekkoasi jo samana viikonloppuna. Toplady.fissä shoppaillessasi saat vaatteesi edulliseen hintaan avokaupalla. Joten tervetuloa tutustumaan kauniisiin, seksikkäisiin mekkoihimme ja näyttämään upealta seuraavissa juhlissasi!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.