Näytetään kaikki 14 tulosta

JUHLAMEKOT

-25%
44.92 
-25%
67.43 
-25%
59.93 
99.90 
69.90 
59.90 
-25%
48.68 
54.90 
-25%
33.67 
-25%
33.67 
69.90 

Juhlamekko tärkeisiin juhliin, kuten häihin ja tanssiaisiin

Kauniisti viimeistellyt juhlamekot suuriin juhliin, kuten esimerkiksi häihin, tanssiaisiin ja gaalailtoihin. Tyylikkäät juhlamekot netistä kaikissa väreissä, kaikkiin juhlatilaisuuksiin – osta ne kätevästi sivustoltamme. Meiltä löydät juhlamekon, joka sopii täydellisesti vartalollesi. Tunnet olosi varmasti illan keskipisteeksi, kun valitset jonkun juhlamekoistamme. Tyylikkäitä mekkoja juhliin ei ole koskaan liikaa, joten tutustu ja inspiroidu valikoimastamme, josta löydät lyhyet ja pitkät juhlamekot. Meillä on aina varastossa mekot viimeisintä muotia, ja löydät ne ”juhlamekot” -kategoriasta. Muista myös katsastaa pitkät mekot juhliin alennussivuilla – voit löytää mekkosi netistä todella edulliseen hintaan.

Osta juhlamekkosi sen mukaan, millaisiin juhliin olet menossa

Etsitkö mekkoa juhlaan? Ennen kuin ostat mekon, kannattaa miettiä, millaiseen juhlaan olet saanut kutsun. Jos aiotte tanssia pitkälle yöhön, haluat liikkua helposti ja vapaasti. Vai oletko menossa istumaan illalliskutsuihin, jossa pääasiassa ollaan paikoillaan, lukuun ottamatta seurustelua ja vierailuja baaritiskillä? Jos etsit juhlamekkoa häihin, pidäthän mielessä, ettet hanki valkoista, mustaa, viininpunaista tai punaista juhlamekkoa. Valitse sen sijaan vaaleanpunainen, roosa, keltainen, aprikoosi, turkoosi, mintunvihreä, sininen tai violetti juhlamekko. Jos päivästä on tulossa pitkä, on luonnollisesti helpompi olla hieman lyhyemmässä juhlamekossa, johon ei kompastu. Ei kannata valita liian korkeita korkokenkiä, jos luvassa on tanssia ja juhlintaa yön pikkutunneille asti. Jos tarpeissa on hankkia juhlamekko uuden vuoden juhliin, parhaiten sopiva vaihtoehto on kimaltava hopea tai kullanvärinen mekko. Mikä olisikaan sen ihanampaa, kuin katsella läpi hienot juhlamekot netistä hartaasti odotettua juhlaa varten!

Aina ei ole niin helppoa tietää, mitä on etsimässä. Inspiroidu ja selaa rauhassa suurta valikoimaamme röyhelöitä, kuvioita, tyylejä, malleja, suunnittelijoita ja merkkejä. Meiltä löytyy tietenkin erilaisia juhlamekkoja myös sesongin mukaan. Kesäksi lisäämme valikoimaamme vaaleita värejä sekä ohuita ja kevyitä materiaaleja, kuten pitsi, sifonki jne... kylmempinä vuodenaikoina löydät meiltä puolestaan runsaasti samettia ja paksumpia kankaita. Meiltä löytyy juhlamekot jokaiselle naiselle ja tytölle – kätevästi netistä!

Milloin on sopivaa käyttää polvipituista, lyhyttä tai pitkää juhlamekkoa

Pitkät juhlamekot sopivat yleisesti ottaen hieman paremmin suurempiin, salissa vietettäviin juhliin, kuten tanssiaisiin tai gaalajuhliin. Pitkiä juhlamekkoja löytyy eri mallisina, erilaisia juhlatilaisuuksia varten. On hyvä tuntea erilaisten juhlien pukukoodit. Käsite juhlamekko sisältää lukuisat erilaiset mekot juhliin. Jos olet menossa tanssiaisiin, suosittelemme valitsemaan pitkän mallin juhlamekkoon. Samoin, jos olet saanut kutsun hääjuhliin, kannattaa varmuuden vuoksi valita pitkä juhlamekko. Kaikissa näissä hienompien juhlien pitkissä juhlamekoissa on useimmiten avoin selkä, ja ne ovat olkaimettomia, Jos olosi tuntuu liian paljaalta, voit halutessasi yhdistää mekkoihin sifonkisen hartiahuivin – näin peität helposti olkapäät ja vältyt palelemasta yön pikkutunteina. Lyhyet juhlamekot sopivat hyvin joulun ja uuden vuoden juhliin. Erinomainen vaihtoehto lyhyeksi juhlamekoksi on mekko, jossa on pitkät hihat. Valitse materiaaliksi joko pitsi tai sifonki, niin juhlalook on täydellinen. Polvipituinen juhlamekko sopii myös erinomaisesti, mutta valitse tällöin hieman yksinkertaisempi mekkomalli. Jos haluat laittautua hieman enemmän ja erottua paremmin joukosta, valitse vartalonmyötäinen juhlamekko. Seksikkäämmän asun luot juhlamekolla, jossa on syvä kaula-aukko ja kapea malli.

Juhlamekon hoito-ohjeet

Mekot juhliin on usein valmistettu herkistä kankaista, kuten pitsistä ja sifongista, ja ne on koristeltu paljeteilla ja kiinniommelluilla helmillä. Tämän vuoksi on tärkeää, että ne pestään oikein pesuohjeen mukaan. Näin juhlamekkoa voi käyttää yhä uudestaan seuraavissa juhlissa. Seuraa vain ohjeita, jotka löytyvät juhlamekosta, niin lopputulos on aina hyvä. Hienot mekot juhliin voivat joskus olla hintavia, joten voi olla hyvä idea lainata juhlamekkoa ystäville tai muille, jotka ovat saaneet kutsun hienompiin juhliin.

Päivitä vaatekaappi upealla juhlamekolla

Mekkoja juhliin ei voi koskaan olla liikaa. Mitä jos käyttäisit tilaisuuden hyväksi ja päivittäisit vaatekaappisi tyylikkäällä juhlamekolla? Hanki mekko lyömättömään hintaan tilaamalla netistä TopLadylta jo tänään. Uudistamme jatkuvasti pitkien, polvipituisten ja lyhyiden juhlamekkojen valikoimaamme. Meillä on suuressa valikoimassa pitkät juhlamekot eri malleissa, ja meiltä voit ostaa ne tietenkin edullisesti. Juhlamekkojen toimitus onnistuu 2-4 päivän kuluessa, ja tarjoamme niille luonnollisesti palautusoikeuden.