Näytetään kaikki 13 tulosta

JOULUMEKOT

Uuden vuoden juhlamekot

Kaunis mekko

44.90 

Paljettimekot

Paljettimekko

64.90 
49.90 

Juhlamekot

Juhlamekko

59.90 

Juhlamekot

Tyylikäs mekko

49.90 

Samettimekot

Samettimekko

59.90 

Juhlamekot

Juhlamekko

44.90 

Hienot mekot

Neulemekko

54.90 

Juhlamekot

Kaunis mekko

49.90 

Bilemekot

ADMIRA MEKKO

64.90 

Paljettimekot

Paljettimekko

74.90 
44.90 

Bilemekot

Paljettimekko

44.90 

Tilaa joulumekko verkosta joulujuhliin, jouluaattoon tai joulupöytään

Joulumekot kaikissa eri malleissa verkosta. Meiltä löydät joulumekot, jotka kruunaavat kaikki joulun juhlat. Panosta pukeutumiseen ja heittäydy joulutunnelmaan. Vuoden juhlallisin aika on täällä! Miten aiot pukeutua, ja minkä joulumekon aiot valita? Kaipaatko inspiraatiota joulukuun juhliin parhaiten sopivan asun löytämiseen? Suosittelemme punaisia tai viininpunaisia juhlamekkoja pitsillä, jotka on valmistettu mielellään kiiltävästä, samettisesta tai läpinäkyvästä kankaasta. Punainen mekko jouluun – oli joulumekko sitten samettia, pitsiä tai kimaltelevaa paljettia – kohottaa takuulla joulun juhlatunnelman kattoon. Tarjoamme ainutlaatuisessa valikoimassamme punaiset, lyhyet, pitkät ja kimaltavat joulumekot eri tyyleissä ja malleissa. Selaa ja valitse vapaasti mieleisesi joulumekko ”joulumekot”-kategoriastamme.

Tilaa kauniit ja tyylikkäät joulumekot joulujuhliin

Ajaton ja klassisen kaunis joulumekko on aina muodissa, talvisesongin muotivirtauksista riippumatta. Punainen ei ole ainoastaan joulun väri, vaan se on myös tämänhetkisen sesongin suuri muotiväri. Kimalla ja säteile joulun aikaan ja levitä joulutunnelmaa ympärillesi joulumekkosi kauniilla painatuksilla ja kimaltavilla yksityiskohdilla. Valitse juuri sinulle sopiva juhlamekko – olemme keränneet tänne parhaat vinkit joulumekon löytämiseen. Meiltä löytyy joulumekot jokaiselle naiselle, niin nuorille kuin vanhemmillekin. Panosta pukeutumiseen! Osta punainen joulumekko itsellesi ja nauti joulutunnelmasta kutsumalla läheisesi joulupöytään tai joulujuhliin – luonnollisesti tähän kauniiseen ja eleganttiin joulumekkoon pukeutuneena. Kokeile mekkoa kotona ja maksa myöhemmin! Kuten sanottu, osta joulumekko jo tänään ja ole kerrankin ajoissa liikkeellä. Voit myös antaa mekon lahjaksi, jos se ei sovikaan sinulle. Hyvää joulua ja kimaltavaa loppuvuotta!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.