Halloween-setti, jossa on höyhensiivet, enkelin tiara ja sauva

Luo unohtumaton ja maaginen asu tämän tyylikkään Halloween-setin avulla. Sopii täydellisesti pirullisen komeaksi enkeliksi mustassa tai taivaalliseksi enkeliksi valkoisessa.

Mukana sulkaiset siivet, tiara ja taikasauva, jotka viimeistelevät muodonmuutoksesi!

Väri: Musta tai valkoinen Koko: Siivet 60*35 cm.

29.90 

Tuotetunnus (SKU): HZHR-11-3pc Osasto:

Nopea toimitus 3-5 päivää

 Turvalliset maksut

14 päivän vaihto-oikeus

Tuotetiedot

Kuvaus

Halloween-setti, jossa on höyhensiivet, enkelin auradiadeemia ja sauva

Astu taikuuden ja salaperäisyyden maailmaan lumoavan Halloween-setin avulla, joka sisältää tyylikkäät höyhensiivet, enkelin auradiadeemia ja romanttisen sauvan, joka on koristeltu sydämenmuotoisilla ruusuilla. Valitse musta, jos haluat olla pirullisen komea enkeli, tai valkoinen, jos haluat loistaa kuin taivaallisen kaunis enkeli.

Luo oma ainutlaatuinen ja viettelevä satuhahmosi tällä täydellisellä tarvikesarjalla.

Ominaisuudet:

Höyhensiivet: Saatavana sekä mustana että valkoisena, nämä höyhensiivet on suunniteltu säädettävillä kuminauhoilla, jotka pujotetaan käsivarsiin täydellisen istuvuuden takaamiseksi.

Ne ovat sekä kevyet että näyttävät, ja ne antavat sinulle näyttävän siluetin. Tiara: Enkelin auralla varustettu tiara, joka on saatavana mustana tai valkoisena, ja joka viimeistelee ulkoasusi taianomaisella eleganssilla. Romanttinen sauva: Kaunis sauva, jota koristavat sydämen muotoiset ruusut, ja joka on saatavana mustana ja valkoisena.

Tämä yksityiskohta tuo romanttisen lisän asuusi ja viimeistelee muodonmuutoksesi.

Käyttö:

Halloween: Luo unohtumaton ilme joko viettelevänä tummana enkelinä tai säteilevänä vaaleana enkelinä.
Sopii täydellisesti tekemään vaikutuksen Halloween-juhlissa. Naamiaisjuhlat: Erotu missä tahansa naamiaisjuhlissa tällä monipuolisella setillä, jonka avulla on helppo luoda ainutlaatuinen ja ikimuistoinen naamiaisasu.

Teemajuhlat ja paraatit: Lisää asuusi maaginen kosketus ja anna sisäisen satuhahmosi loistaa teemapuistoissa, paraateissa ja muissa juhlatilaisuuksissa. Halusitpa sitten olla pirullisen komea enkeli tai taivaallisen kaunis enkeli, halloween-settimme tarjoaa kaiken, mitä tarvitset lumoavan ja unohtumattoman lookin luomiseen.

Höyhensiivet, tiara, jossa on enkeliaura, ja romanttinen sauva ruusuineen saavat sinut loistamaan kirkkaimmin juhlissa!

Paino 100 g (gramma)
Alusvaatteiden koot

Väri

,

Google Product Category

Apparel & Accessories > Costumes & Accessories > Costume Accessories > Costume Gloves

Brand

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Halloween-setti, jossa on höyhensiivet, enkelin tiara ja sauva”

Beautiful lingerie in a unique design

Kauniit alusvaatteet ainut laatuisella muodolla

Olemme korsettien asiantuntijat

Tarjoamme laadukkaita korsetteja, vyötärökorsetteja, vyötärömuokkaajoita, nahkaisia ​​korsetteja metallikiskoilla ja ilman. Tee niin kuin 50 000 asiakastamme Suomessa ja osta korsetti. Tarjoamme satoja erilaisia ​​korsetteja ainutlaatuisilla tyyleillä, joita ei löydy tavallisissa liikkeissä. Meillä on Suomen suurin korsettivalikoima, suoraan netissä.

Osta korsetti

Suomen seksikkäimmät asut

Korsetti on salaisuus upean tiimalasihahmon tavoittelussa. Erittäin mukava takin alla, tällein saat täydellisen asun. Korsetti antaa parhaan fiiliksen ja kaikilla naisilla pitäisi olla korsetti vaatekaapissaan. Korsetti tekee sinusta noin kaksi kokoa laihemman ja näyttää upealta!  

Korsetit

Toimitus

Nopea toimitus 3-5 päivää

Palautus

14 päivän vaihto-oikeus.

Maksu

Turvalliset maksut